Donald Trump Jr dhe Vanessa Trump po ndahen pas 12 vjet martese

0
134

Donald Trump Jr dhe Vanessa Trump po ndahen pas 12 vjet martese.

Më 15 mars, Page Six njoftoi se Vanessa kishte paraqitur zyrtarisht kërkesën për divorc në Gjykatën Supreme të Manhatanit.

Çifti u martua në vitin 2005 në rezidencën e familjes, Mar-a-Lago, në Palm Beach.

Së bashku, ata kanë pesë fëmijë, dy vajza dhe tre djem.

Vanessa njoftohet se ka paraqitur një procedurë jokontestuese, që do të thotë se ajo nuk dëshiron të iniciojë një betejë të gjatë ligjore mbi kujdestarinë ose pasurinë.

Shkruaj nje koment