Dropull/ Nis vaksinimi per te moshuarit mbi 80 vjeç

0
154

Ka nisur sot vaksinimi në Dropull për rreth 84 të moshuar mbi 80 vjeç . Kjo është doza e parë e vaksinimeve që ndodh në zonën e Minoritetit Grek dhe ka të bëjë kryesisht me banorët e Dervicianit dhe disa banorë të fshatrave fqinjë. Mbetet e panjohur kur dhe nëse të moshuarit e fshatrave të tjerë të Dropullit dhe Pogonit do të vaksinohen.
Në Gjirokastër rastet aktive janë 1224 përfshirë këtu dhe banorët e Dropullit.

Shkruaj nje koment