Dropulli vijon të digjet

0
49

Vijon të jetë aktive vatra e zjarrit në fshatin Grapsh të bashkisë Dropull
Përhapja e flakëve  është favorizuar nga era duke pësuar shtrirje në disa km.
Zjarri vijon të jetë aktiv gati 500 metër larg banesave. Punonjësit e MNZSH po vijojnë punën të ndihmuar dhe nga banorë të zonave përreth por terreni është i vështirë.

Shkruaj nje koment