Dyshohet se ka ushtruar dhunë ndaj gjyshes së tij, në ndjekje penale një 38 vjeçar në Korçë

0
106

Një 38 vjeçar dhe një 45 vjeçare janë në procedim penal në gjendje të lirë.

38 vjeçari P. C., dyshohet se ka ushtruar dhunë ndaj gjyshes së tij, të cilës iu plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme. Ndërsa 45 vjeçarja D. N., gjithashtu është në ndjekje penale pasi dyshohet se ka kanosur me fjalë, një të mitur.

Një 49 vjeçar P. Q., është arrestuar në flagrancë pasi dyshohet se i ka dëmtuar automjetin një personi tjetër, për motive të dobëta.

Shkruaj nje koment