E FUNDIT!!! Një ish drejtor drejt burgut, dosja drejt përfundimit

0
119

Një ish drejtor në një prej institucioneve në Gjirokastër, po hetohet nga krimi ekonomik në Policinë Rajonale.

Jugunews.net është investuar dhe po investigon gjerësisht bëmat e ish drejtorit i cili e ka mbajtur këtë post katër vjet me radhë në kohën kur LSI ishte në Zenit apo në “Qiellin e Shtatë”.

Dosjet janë në prag të cuarjes në organin e akuzës në Gjirokastër pas mbylljes së procedurave hulumtuese që po kryhen nga specialistët e Sektorit të Krimit Ekonomik në Policinë e Gjirokastrës.

Kurreshtja më e madhe e qytetarëve është se kush është ky drejtor dhe kujt subjekti politik i përket.

Jugunews.net shuan jo plotësisht kurreshtjen e lexuesve. Ish drejtori i përket LSI por emri dhe dosja e tij, do bëhet publike sapo të sigurojë materialin e hollësishëm.

 

Shkruaj nje koment