E FUNDIT ! Prokuroria e Krimeve të Rënda, kërkon 57 vite burg për katër lazaratas

0
141

Prokuroria mbyll hetimet për dosjen “Lazarati 2014”, në ngarkim të Arbjon Aliko, Gurgaz Skënderi, Alfred Proko dhe Beqo Brahimajn.
Në seancën e zhvilluar sot te Krimet e Rënda, Prokuroria ka lexuar pretencën duke kërkuar 57 vite  burg për katër të pandehurit. Në pretence Prokuroria kërkoi për keta shtetas dënime me 14 viter për Alikon, Skenderin 13 vite, Prokon 11, Beqo Brahimaj 8 dhe 11 për Enrik Skënderin.
Katër të pandehurit janë pjesë e grupit të Gate Mahmutajt, por u nda procesi ndaj këtyre.

Burimi: Shqiptarja.com

http://shqiptarja.com/home/1/–39-lazarati-2014–39–prokuroria-k-rkon-57-vite-burg-p-r-grupin-e-gates–453371.html?pos_2

 

Shkruaj nje koment