E mashtroi dhe i mori 20 mijë euro, arrestohet një grua në Gjirokastër

0
54

Arta Noni banuese në Athinë është dorëzuar në Policinë e Gjirokastrës pasi akuzohej për mashtrim. Po ashtu nën hetim është vënë edhe Leonidha Zaho. Këta persona i kanë marrë një shumë prej 20000 eurosh Etleva Cano banuese në Libohovë.

Mashtrimi ishte bërë në vitin 2012 dhe paratë nuk i ishin kthyer më Etleva Canos. Në këtë mënyrë Cano kishte bërë një kallëzim ndaj Arta Noni dhe Leonidha Zahhos për mashtrim.

Shkruaj nje koment