EKSKLUZIVE nga Hamburgu/ Knut Fleckenstein nuk është më eurodeputet

0
55

Knut Fleckenstein, raportuesi për Shqipërinë në KE, ka pësuar një disfatë të madhe në zgjedhjet e sotme për Parlamentin Europian.

Sipas asaj që mëson Jugunews.net, partia me të cilën konkuronte eurodeputeti dhe raportuesi për vendin tonë ka perfomuar dobët në zgjedhjet që janë mbyllur pak minuta më parë. Si rezultat Knut Fleckenstein nuk është zgjedhur për të qenë pjesë e Parlamentit Europian, duke humbur postin që mbante deri më tani. Përveçse humbje personale për politikanin gjerman, disfata e sotme nuk do të përjetohet mirë as nga qeveria në Tiranë, anëtarë të së cilës kanë patur marrëdhënie të mira me Fleckenstein, i cili në shumë raste ka dalë hapur përkrah mazhorancës. 

Shkruaj nje koment