EKSPORTUESIT DUAN PAKETË MBËSHTETËSE/ RËNIA E EUROS, SHOQATA KËRKON SHTYRJE TË TAKSAVE

0
53

Një ditë pas letrës drejtuar kryeministrit Rama dhe ministrisë së Financave, shoqata e eksportuesve përmes një deklarate për meidat përsëriti kërkesat për një paketë ndihme nga qeveria për të përballuar goditjen që kanë marrë nga rënie e ndjeshme e euros.

Shkruaj nje koment