Ekstremistët grekë provokojnë, simbole të Vorio Epirit në vendin ku u vra Katsifas

0
54

Vendi ku u vra Konstantinos Katsifas në pjesën e sipërme mbi fshatin Bularat në Dropull, duket se është vizituar nga simpatizantë të tij apo dhe pjestarë të grupeve ekstremiste nga Greqia.

Fotografitë e publikuara me këtë rast nga rrjete të ndryshme sociale në vendin fqinj apo dhe në Shqipëri, tregojnë se në vendin ku Katsifas u vra në përpjekje nga forcat e RENEA-s më 28 tetor të vitit të kaluar, janë vendosur simbole të Vorio Epirit dhe parrulla provokuese.

Shkruaj nje koment