Emigrantët e paligjshëm shqiptarë, avokati paralajmëron ndryshime drastike në ligjin Britanik

0
171

Avokati për çështjet e emigracionit Saimir Kumrija paralajmëron ndryshime drastike në ligjin Britanik për azilkërkuesit dhe emigrantët e paligjshëm.

Kumrija theksoi se ndryshe nga vitet e kaluara kur çdo azilkërkuesi i është dhënë koha e mjaftueshme për aplikimin e tij, tanimë afatet do të jenë më të kufizuara.

Kumrija sqaroi edhe çështjen e refuzimit të vizave turistike. Ai theksoi se arsyeja e refuzimeve të shumta gjatë vitit të fundit vjen si pasojë e thyerjes së vizës pas mbërritjes në shtetin britanik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here