Endira Bushati “gozhdon” Xhackën e PS

0
405

Kreu i Departamentit të Administratës Publike në Partinë Demokratike Endira Bushati, ka shtruar publikisht disa pyetje ndaj kryetares së Forumit të Gruas së Partisë Socialiste Olta Xhacka. Zonja Bushati, duket se ka vënë me shpatulla pas murit Xhackën, me pyetjet drejtuar asaj cka janë tepër të sikletshme për të ëmën e Xhackës e cila besohet se është dënuar 25 vite të shkuara për trafikim të qënieve njerëzore dhe birësimeve në kohën kur ka qenë gjyqtare.

Më poshtë pyetjet e zonjës Bushati ndaj Xhackës e cila po ashtu publikisht duhet t’i përgjigjet.

Pyetje publike për Olta Xhaçkën, dashuronjësen e zjarrtë të Vetting-ut

 1. A quhet Natasha Xhaçka, nëna juaj?
 2. A ka qenë gjyqtare në vitin 1992?
 3. A është dënuar në vitin 1992 për “trafikim qëniesh njerëzore përmes birësimeve”?
 4. A është arrestuar në atë kohë Nënkryetari i Gjykatës së Tiranës Vasil Plaku për këto vendime?
 5. A është shpallur në kërkim nëna juaj dhe gjyqtare Pranvera Strakosha?
 6. Sa vjeçe është nëna juaj?
 7. Sa vjeçe ka qenë nëna juaj në vitin 2014?
 8. A ka qenë nëna juaj më shumë se 55 vjeçe në vitin 2014? 57 ose 58?
 9. A ka marrë nëna juaj licencën e noteres në vitin 2014?
 10. A e dini ju se ligji “Për Noterinë” e ndalon dhënien e licencës për noter për personat mbi 55 vjeç?
 11. A përbën kjo shkelje ligji? Apo gjëra të vogla?

P.S. Se…shokun e bankës, Arben Ndokën ta falëm…se fundja “Partia ta gjeti”….. dhe jo vetëm..

 

Shkruaj nje koment