Endira Bushati: Republikë e Re!

0
338

Nga Endira Bushati

#DrainTheSwamp ishte thirrja e Donal Trump drejtuar popullit amerikan…

#ThajeKënetën ishte oferta e tij për të dalë nga sundimi i Establishmentit Politikë-Biznes-Media…

Dhe populli amerikan iu përgjigj!

Sot, Lulzim Basha u bëri thirrje shqiptarëve për një Republikë të Re….

Për një Republikë ku të sundojë Ligji dhe Rregulli..

Ku bizneset të mos diktojnë vendime qeverie me telefon…

Ku parlamenti të mos miratojë ligje për interesat e 2-3 individëve…

Ku krimineli të dënohet e jo të respektohet….

Ku funksionari të ketë frikë ligjin..kushdo të jetë….

Ku media të mos jetë në duart e pushtetit…

Ku të respektohet prokurori e gjyqtari i ndershëm…

Ku prokurori dhe gjyqtari të guxojnë të hetojnë dhe kryeministrin….

Ku i afti të triumfojë, pavarësisht kë ka prindër apo parti…

E dimë…nuk është e lehtë….

Nuk është e lehtë të besosh, kur je zhgënjyer thellë nga të gjithë….

Por, a nuk jetojmë të gjithë në të njëjtën kënetë????

A nuk kemi shërbyer dhe jemi shërbyer, dikush më shumë, dikush më pak, të gjithë?????

Dhe njëkohësisht, a nuk turfullojmë, të gjithë çdo ditë???

E pra…

Ka mbetur vetëm një rrugë:

#LulzimBasha

Ngrihuni mbi veten, mbi frikën….

Është shansi i fundit…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here