ENERGJIA SHTRENJTON KOSTOT E NDËRTIMIT

0
104

Shtrenjtimi i energjisë për bizneset e mesme dhe të mëdha ka rritur koston e materialeve të ndërtimeve, ndërsa sipërmarrësit ankohen për mungesë mbështetjeje nga qeveria. Ata thonë se paketa e re fiskale është shkatërruese për ekonominë. Sipas INSTAT, lejet e ndërtimit janë ulur me 40%.

Shkruaj nje koment