ERE “KORRIGJON” MIRATIMIN E FASHËS/ RRITJA E ÇMIMIT TË ENERGJISË SHTYHET PËR NË NËNTOR

0
68

Enti Rregullator i Energjisë në mbledhjen e sotme të Bordit, tha se çmimi nuk do të ndryshojë për tetorin.
Ndërsa përgjatë këtij muaji do të do të rishikohet situata dhe do të vendoset nëse çmimi 42 kilovat do të aplikohet gjatë muajit nëntor për të gjithë konsumatorët që kalojnë fashën 800 kilovat.

Shkruaj nje koment