ERE miraton shtyrjen e fashes per nentorin,ne fuqi ne muajin dhjetor

0
120

Ne mbledhjen e dates se sotme Enti Rregullator i Energjise miratoi shtyrjen e fashes per muajin nentor dhe lenien ne fuqi te saj per muajin dhjetor.Ky vendim erdhi pas aplikimit nga OSHEE dhe KESH se kostot per muajin nentor kane mbetur te pandryshuara ne lidhje me sigurimin e energjise elektrike.ERE gjithashtu miratoi cmimin e ri per klientet qe blejne energji ne treg te lire ne linjen 35KW prej 31.5 lekesh KWh.

Shkruaj nje koment