ERE ‘RRËZON’ TABAKUN PËR FASHËN 800 KW: NUK ARGUMENTOHET DËMI QË I SHKAKTOHET KONSUMATORËVE

0
145

Bordi i Entit Rregullator të Energjisë vendosi të mos e marrë në konsideratë kërkesën e deputetes së Partisë Demokratike, Jorida Tabaku për të pezulluar rritjen e energjisë për abonentët familjarë, duke e cilësuar të paargumentuar këtë kërkesë. Sipas ERE fasha 800 kilovat do të qëndrojë në fuqi për muajin nëntor dhe do të aplikohet në rast se nuk ulet çmimi i energjisë në bursë.

Shkruaj nje koment