EUROSONGU festivali i ”QOKAVE” te PAKUPTIMTA

0
105

Izraeli u shpall fitues i Eurovizion për këtë sezon të mbajtur në Portugali. Kënga e Eugen Bushpepës që përafqësonte Shqipërinë u rendit në vendin e 11-të me 184 pikë pas llogaritjes së votave të jurive dhe publikut. Juria shqiptare maksimumin e pikeve i ”akordoi” per Italine 12 dhe Qipron 10. Nga ana tjeter, kenga shqiptare fitoi maksimumin e pikeve nga Azerbajxhani 12, si dhe nga  Portugalia 10, Islanda 10 dhe Mali i zi po 10 pike . Ajo qe te trishton eshte fakti se Italia, qe ”rrembeu” maksimumin e pikeve nga juria shqiptare, i’a ktheu ”reston” kenges shqiptare me zero pike, ndersa Qipro ”u lodh” me 6 pike. Ndoshta keshtu eshte ”gatuar” ky festival, ndoshta keshtu funksionon, ndoshta..ndoshta..ndoshta…ka shume ”ndoshta”…por..vetem nje gje kuptohet qartazi, qe EUROSONGU eshte thjesht nje festival ”qokash” te pakuptimta.

Shkruaj nje koment