Fansi detyron Elton John të braktisë skenën.

0
159

Elton John u largua nga skena në Las Vegas sepse një tifoz “i vrazhdë” po ndërhynte me performancën, tha ai të shtunën.

“Një tifoz i vuri duart në çelësat e pianos kur isha duke luajtur dhe vazhdova ta bëja edhe pasi I kërkova të ndalonte”, tha këngëtari britanik 70-vjeçar në një deklaratë të postuar në Tëitter.

“Ky djalë ishte i pasjellshëm, shqetësues dhe nuk kishte asnjë kujdes apo respekt për shfaqjen tonë dhe kështu e lashë të kuptonte se si ndihesha, pastaj u largova nga skena deri sa atë e kishin larguar prej andej”, tha John.

Incidenti ndodhi gjatë një shfaqjeje të “Saturday Night”, në të cilën John kishte lejuar tifozë në skenë.

Ai më vonë u rikthye në skenë, por grupi i tifozëve jo. John, i cili në vitet 1980 u bë një prej të famshëmve të parë të hapur homoseksualë, njoftoi më parë këtë javë se ai planifikon të dalë në një turne botëror që do të hapet më 8 shtator dhe do të zgjasë deri në vitin 2021.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here