FERMERË E BLEGTORË PROTESTOJNË NË PËRMET: KANË 3-FISHUAR ÇMIMIN E FIDANËVE. RESULI: QEVERIA TË SHOHË SITUATËN REALE

Protesta e fermerëve dhe blegtorëve është zhvendosur këtë të hënë në Përmet. Ata kërkojnë që qeveria shqiptare t’i mbështesë me subvencionet dhe të ndërhyjë në rritjen e çmimeve të imputeve bujqësore dhe naftës. Në mbështetje të fermerëve ishte edhe kryetari i sindikatës, Ervin Resuli, i cili apeloi që shteti të shohë situatën reale dhe të mos bëjë propagandë.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment