FERMERËT DEBATOJNË PËR NAFTËN PA AKCIZË/ RADHË E GJATË NË LUSHNJË, APLIKANTËT PRESIN GJATË

0
117

Radha e gjatë dhe pritja me orë të tëra për tërheqjen e kartës së naftës pa akcizë, ka krijuar debat mes fermerëve në Lushnjë. Disa prej tyre thonë se kanë shkuar disa herë për ta marrë ndërsa ende qëndrojnë në radhë, ndërsa disa të tjerë janë s’kualifikuar për mungesë dokumentacioni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here