Fermerët e Devollit ne protestë për rritjen e çmimit të naftës

0
183

Për shkak të rritjes së çmimit të naftës dhe plehrave kimike,  fermerët e zonës së Devollit kanë dalë në protestë.

Fermerët kanë dalë në rrugën nacionale në hyrje të Bilishtit sëbashku me mjetet e tyre bujqësore në kundërshtim me rritjen e çmimeve.

Shkruaj nje koment