Festat/ 2500 persona kalojnë në Kakavije gjatë fundjavës

Në pikën kufitare të Kakavijes përgjatë fundjavës ka patur një numër të konsiderueshëm të personave që kanë hyrë në territorin shqiptar apo janë larguar drejt Greqisë.
Rreth 2500 shtetas kanë kaluar kufirin . Festat gjithmonë kanë sjellë radhë në pikat kufitare por këtë vit për shkak të kufizimeve nga Covid 19 situata paraqitet e qetë. Greqia vazhdon të ketë të mbyllur kufirin me Shqipërinë ndërsa lejohen të kalojnë vetëm shtetasit greke me dokumentacionin përkatës dhe testin e Covid-19.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment