FESTAT E NËNTORIT, DESTINACIONET E PREFERUARA

0
116

Një numër jo i vogël i qytetarëve shqiptarë duket se kanë zgjedhur që ditët e festive të nëntorit t’i kalojnë jashtë kufijve të Shqipërisë. Agjencitë turistike pohojnë se destinacionet e preferuara janë vendet e rajonit. Ndërkohë, ka edhe nga ata që kënë preferuar Korçën dhe Beratin për të pushuar.

Shkruaj nje koment