Fier: I riu me temperature prej nje jave dhe 127 nuk con urgjencen.

0
197

Pak minuta më parë portali zbulon një rast skandal.I riu me temperaturë një javë askush nuk vjen ta vizitoj. Rasti është në fshatin Baltëz të njësisë administrative Dërnënas të bashkisë Fier. Në këtë fshat jetojnë e bonojnë komunitete të përziera. Kryesisht në këtë njësi ka shumë banorë të komunitetit rom. Si shumë familje të tjera dhe familja që vizituam sot jeton në kushte shumë të rënduara! Situata për këtë familje aktualisht është akoma më e rënduar pasi djali i familjes është me temperaturë prej shtatë ditësh.Askush nuk vjen ta vizitoj dhe pse siç thonë familjarët ata kanë telefonuar 127-ën dhe policinë! Ja si shprehen ata:

Shkruaj nje koment