Fier: Ku do ha une tani?Me lista nuk na jep kush me ushqime

Qytetari nga Mbrostari qe trajtohet me pagesen e invaliditetit, (kemp) pasi nuk gjeti kend nga punonjesit ne Bashkine e qytetit, komunikon ne telefon me nje nga punonjeset pergjegjese.

Ai degjohet ti thote punonjeses se ka nje muaj qe mer ushqimet me lista por tani nuk i jep kush me. “Ku do te ha une tani, kush do kujdeset per ne tani?” Punonjesja i pergjigjet se te marten e javes qe vjen hidhen parate ne llogarine e tij. Ndiqeni te gjithe biseden midis qytetarit nga Mbrostari dhe punonjeses se bashkise Fier:

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment