Fier: Lajm i mirë, 6 të prekur me COVID-19 në Fier në gjëndje të përmirësuar!

U prekën nga COVID-19 një javë parë. Janë 6 pjestarë të së njëjtës familje në lagjen “Çeligrad” një km larg qëndrës së Fierit. Pas rezultateve pozitive u futën në karantinë intensive. Sipas informacioneve të portalit të siguruara sot afër familjes së të prekurve ata ndodhen në gjëndje të përmirësuar.

Fieri është një nga Qarqet me numrin më të lartë të të prekurve pas Tiranës dhe Shkodrës.

Roland
SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment