Fier: momenti i shoqërimit nga policia i gazetarit Xhoen Osmënaj

0
76

Nga Lad Muçaj/

Polici, tashmë i shkarkuar nga detyra Anxhelo Bardhi i ndihmuar nga një i afërm i tij rahu dhe i dëmtoi makinën për shkak të detyrës gazetarin Xhoen Osmënaj. Në video duket momenti i shoqërimit të policit dhe gazetarit nga policia e Fierit.

Shkruaj nje koment