Fier: Pensionistet e fshatrave ne meshiren e fatit.

Në njësinë administrative Vajkan të bashkisë Fier hallet e pensionistëve nuk kanë të sosur! Në këtë fshat me 300 shtëpi askush nuk ka “trokitur” për shqetësimet e banorëve në këtë situatë të pazakontë pandemie! Të moshuarit ndihen të braktisur dhe pa ndihma.I vetmi burim mbijetese ngelen ekonomia e vogël që ata sigurojnë nga toka .Marrja e pensionit është një tjetër problem për këtë kategori dhe në këtë fshat.Një pensionist banor në këtë fshat shpreh sot per jugunews.net shqetësimin që nuk e ka vetem ai.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment