Fierakët thyejnë izolimin, i kthehen xhirove si para pandemisë

Të lodhur ndoshta nga izolimi i gjatë fierakët nuk durojnë dot më. Në grupe dalin në xhiro si në netët e zakonshme të para pandemisë.Jo vetëm që kanë mbushur trotuaret sonte në orët e pasdites, por janë indiferentë dhe ndaj masave mbrojtëse. Nuk përdorin maska as dorashka si dhe nuk ruajnë distancat e kërkuar!

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment