Fieri shënon 41 raste aktive të koronavirusit

0
172

Sipas statistikave zyrtare dhe të konfirmuara nga Jugunews.net Fieri shënon rritje shqetësuese të numrit me të infektuar nga Covid-19. Deri ditën e sotme numri i personave aktiv me koronavirus në teritorin e qarkut Fier numri shkon në 41. Tendencë në rritje të numrit ka dhe në shumë qytete të vendit ku vlen të përmendet Gjirokasta e cila shënon 6 raste, ndërsa prej tre muajësh pandemie ishte i vetmi qytet i pa prekur prej covid.

Shkruaj nje koment