Fier:Për laboratorin e drogës nëna arrest shtëpie, djali arrest me burg!

0
125

Gjykata e rrethit gjyqësor mori sot masat e sigurisë për dy persona nënë e bir. Dy ditë më parë policia zbuloi se shtëpinë e kishin kthyer në laborator të kultivimit të canabis në lagjen Mrostar-Fier. Trupi gjykues pasi dëgjoi akuzën dhe mbrojtjen vendosi për nënën “arrest shtëpi” kurse për djalin “arrest me burg”.

Shkruaj nje koment