Fluks automjetesh ne Kakavije radha kilometrike

Fluks automjetesh në Kakavijë në të dyja anët e kufirit. Pala shqiptare po punon aktualisht me 3 sportele ndërsa pala greke 2. Ne palen shqiptare radha eshte bere per tresh ndersa të shumtë janë personat që po kthehen në Shqipëri. Të dhënat nga zyra e Kufirit dhe Emigracionit bëjnë me dije se gjatë orëve të fundit është shënuar një numër prej 6648 shtetas në hyrjedalje, nga të cilët 4357 në hyrje, dhe 2291 në dalje.Krahasuar me ditën më parë të këtij muaji, ka një tendencë në ritje të hyrje/daljeve.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment