FLUTUROJNË” KËSTET E KREDIVE. TOLA: INFLACIONI I IMPORTUAR, NORMA E INTERESIT S’DUHEJ RRITUR

1
119

Rritja e këstit të kredive, po bën që qytatarët t’i shmangin ato. Sipas të dhënave të Bankës së Shqipërisë, tremujorin e tretë të vitit janë shfaqur sinjale të ngadalësimit të kredisë hipotekore dhe asaj për konsum. Ndërkohë, eksperti i ekonomisë, Igli Tola, thote se norma e interesit duhet të ishte mbajtur nën kontroll më herët.

1 COMMENT

Shkruaj nje koment