Fondacioni Konrad Adenauer, konferencë rajonale për sistemet e shëndetësisë

0
142

Fondacioni Konrad Adenauer organizoi dje konferencën rajonale me temë “Sistemet shëndetësore në Ballkanin Perëndimor: Sfidat dhe Vizionet”.

Përfaqësues të organizatave të mjekëve, të shoqatave në sektorin e shëndetësisë, politikanë, përfaqësues të ministrive, ekspertë nga Shqipëria, Mali i Zi, Kosova, Maqedonia Veriore, Gjermania dhe Franca diskutuan mbi situatën aktuale dhe reformat e nevojshme të sistemit shëndetësor në Ballkanin Perëndimor.

Shkruaj nje koment