FOTO/Ish godina e PTT drejt humbjes së identitetit, ndërhyrje pa hesap

0
50

Godina e ish PTT ne Pazarin Karakteristik po shnderrohet ne nje ndertese qe po i prish vlerat qytetit dhe kjo ne fakt po ndermerret mu perpara syve te Bashkise Gjirokaster dhe DRKK.
Pronari qe ka blere pjesen me te mire te godines 2 kateshe R.G po ndermerr punime brenda dhe jashte godines pa marre paraprakisht leje nga autoritetet. Fotot shfqain qarte tentativen e ndermarre nga zbatuesi per te ndryshuar pjesen aparenciale te godines duke celur dere per te krijuar nje biznes ne vend te dritares, apo dhe ndertuar strehe me cati ne pjesen e pasme.

Shkruaj nje koment