FOTO/PD ndez “motorrët” në diasporë, deputeti Tritan Shehu takim me degët e PD në Greqi

0
103

PD po ridimensionon degët e saj në diasporë e vecanërisht në Greqi ku numri i emigrantëve shqiptarë është shumë i madh sesa në ndonjë vend tjetër pjesë e BE.

Deputeti i PD për Qarkun e Gjirokastrës Tritan Shehu, mbasditen e të shtunës ka organizuar disa takime me degët e PD në zonën e Janinës.

Sipas deputetit të Gjirokastrës Tritan Shehu, takimet e sotme me drejtuesit e PD në Janinë dhe zonën veriore të Greqisë, kanë për qëllim forcimin e degëve të PD jashtë kufijve.

Takime të tilla sipas Shehut, janë një domosdoshmëri për PD në këtë fazë të zhvillimeve politike.

Shkruaj nje koment