FOTO/ASURDI !!!! Zamira ndez dritat ditën dhe i fik natën në Virua !

0
740

Ndricimi në Parkun Natyror të Viroit, funksionon vetëm ditën me diell, ndërsa në orët e mbrëmjes mungon.

Absurditeti nuk përbën më shqetësim për Bashkinë e Gjirokastrës e cila krejtësisht në mënyrë të papërgjegjshme, suprimon ndricimin publik në orët e mbrëmjes duke qenë funksional në orët e ditës.

Bashkia e Gjirokastrës, e ka parë të udhës që ndricimin ta lërë takuar përgjatë orëve të ditës pavarësisht se njerëzit janë mirë me shikimin dhe nuk kërkojnë asistencën e Zamirës për t’ua bërë ditën “diell”.

Ndricimi përgjatë orëve të ditës në Virua, tashmë është një praktikë e përditshme ndërkohë që krejtësisht në mënyrë absurde, ndricimi mungon natën.

Kësaj i thonë, të punosh, të mendosh dhe t’i shërbesh komunitetit fiks si Zamira.

Fotot e mëposhtëme tregojnë Viroin në dy pamje, natën në errësirë të plotë pa ndricim dhe ditën me diell, me ndricim.

Shkruaj nje koment