FOTO/Ordinanca e Tavos, karshillëk socialistëve në takimin me Kryemadhin

0
161

Ky është Kristaq Xha, ordinanca e Vangjel Tavos, njeriu më i paaftë dhe më i pashkolluar që ka parë ndonjëherë administrata shqiptare në Qarkun e Gjirokastrës.

Personi në fjalë, mban prej katër vjetësh postin e drejtorit të Bordit të Kullimit me një page prej 1.2 milionë lekësh të vjetra, ndonëse nuk zotëron asnjë dëshmi që të jetë i specializuar për inxhinier hidrik.

Pjesmarrja e tij sot në takimin e Monika Kryemadhit me strukturat e LSI në Gjirokastër është e dukshme dhe karshillëk i pastër që i’u bën pushtetit socialist në Gjirokastër.

Kristaq Xha shfaqet duke përqafuar Kryemadhin e cila ka demonstruar se është për meritokracinë në drejtim të institucioneve por harron se ordinancën e Tavos, e ka pa diplomë të shkollës së lartë dhe rrjedhimisht i mangët në formim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here