Franca pergatitet per nderprerje te furnizimit me energji elektrike

0
114

Franca ka nisur te beje pergatitje konkrete per nderprerje te mundshme te furnizimit me energji elektrike ne pjese te ndryshme te vendit gjate ketij dimri. Qeveria franceze ka bere te ditur se do te udhezoje zyrtaret rajonale qe te pergatiten per nje nderprerje te kontrolluar te furnizimit per nje maksimum prej dy oresh. Mbetet shqetesimi per funksionimin e rrjetit telefonik, i cili mund te ndikohet. Mungesat mund te ndodhin midis oreve 08:00-13:00 dhe midis ores 18:00-20:00, sipas qeverise, pikerisht atehere kur konsumi eshte me i larte.

Shkruaj nje koment