Gangsteret e ”Rilindjes” po terrorizojne nje fshat te tere

0
49

Nje fshat i tere i rrethuar dhe i terrorizuar nga gangsteret e ”Rilindjes”. Ne fshatin Hormove te Tepelenes banoret po nxiten dhunshem te votojne nga elemente te rrezikshem, qe kane rrethuar fshatin dhe jane perqendruar ne qendren e votimit. Burime nga vendngjarja spegojne per Jugunews.net, se haptazi po votohet ne emer te personave qe nuk jane te pranishem duke perdorur te dhenat personale qe rezultojne te pambrojtura ne e-albania. Situata eshte e ngarkuar tmerresisht, pasi detyrohen edhe ata banore qe jane te pranishem ne fshat, te votojne me patjeter.

Shkruaj nje koment