Gazetari i famshëm Tim Judah në Tiranë: Bulevardi plot, gjithçka paqësore(foto)

0
101

Jo vetëm shqiptarët kanë zbritur në shesh kundër Edi Ramës.

Me thirrjen ‘Rama Ik’, shqiptarët të ardhur nga anë e kënd kërkojnë largimin e tij. Por në shesh duket se ka edhe qytetarë e gazetarë të huaj.

Njëri prej tyre është edhe Tim Judah, gazetarë i njohur dhe artikullshkrues nëThe Economist e media te tjera më të njohura në botë.

Ai shkruan në Twitter se ndodhet në Tiranë për të ndjekur dhe mbuluar si gazetar protestën e sotme të shqiptarëve.

Shkruaj nje koment