Gjatë muajit shtatorit eksportet u ulën me 5,5%

0
40

Eksportet shqiptare të mallrave kanë rënë ndjeshëm në muajin shtator. Referuar shifrave të INSTAT, eksportet në muajin që lamë pas kanë rënë me 5,5 %, në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë, dhe në total arritën në vlerën e 25 mld lekë. Ndërsa importet ishin dyfish më të larta duke kapur shifrën e 52 mld lekë, ku pati rritje me 0.7% importi për produktet ushqimore .

Shkruaj nje koment