Gjenden 30 granata ne Ballaban

0
160

Gjenden 30 granata difensive ne fshatin Ballë Njesia Administrative Ballaban Bashkia Kelcyre. Rrethohet nga policia vendi i zbulimit te granatave te cilat jane zbuluar nga punonjesite e Rruga Ures teksa ishin duke ndertuar nje rruge ne kete fshat. Policia ka vepruar menjehere duke rrethuar vendin dhe krijuar diametrin per te mos u afruar njeri. Vendi ku jane gjetur granatat eshte afer nje banese anetaret e te cilit jane evakuar. Priten te vijne forcat xheniere ne vendngjarje per te operuar me tej per evadimin apo plasjen e tyre te kontrolluar.

Shkruaj nje koment