Gjendet e braktisur në pyll, çanta me hashash

0
112

Një çantë e braktisur me rreth 20 kg kanabis është gjetur nga policët e Departamentit të Prokurorisë së Drogës në Departamentin e Sigurisë së Janinës në bashkëpunim me punonjësit e policisë të Departamentit të Kufirit të Konservimit në Konitsa.

Lënda narkotike është gjetur dje pasdite në një zonë të pyllëzuar dhe të paarritshme në Neochori, Pogon, Janinë.

Ajo ishte vendosur në një çantë udhëtimi që përmbante shtatëdhjetë paketa kanabis, me një peshë totale (19.450) gram.

Ngjarja po hetohet nga Departamenti i Prokurorisë së Drogës në Nëndivizionin e Sigurisë së Janinës.

Dyshohet se çanta me hashash është braktisur në pyll nga trafikantët pasi kanë ndier praninë e policisë.

Kufiri greko – shqiptar, në afërsi të zonës së Pogonit, Janinë së fundmi është vënë nën kontrollin e policisë greke pas shtimit të rasteve të trafikimit të lëndës narkotike në shtetin fqinj.

Shkruaj nje koment