Gjendja ekonomike, ironia e qytetareve gjirokastrit :Kemi arritur majat , mezi perballojm shpenzimet e dites

0
193

Gjendja ekonomike ne Shqiperi cilesohet teper e veshtire . Per kete qytetaret gjirokastrit nuk kursejn as ironin. Te shumte jane ata qe nuk perballojne dot as shpenzimet minimale ditore ndersa kerkojne me shume investime nga qeveria shqiptare ne te gjithe sektoret per ti ardhur ne ndihme ekonomise.
Pandemia dhe kufizimet ndikuan negativisht ne ekonomine vendase.

Shkruaj nje koment