Gjirokaster/ 454 maturante zhvillojne provimin e gjuhes se huaj

Maturantet kane zhvilluar diten e sotme testin e gjuhes se huaj. Ne Gjirokaster kane qene ne dispozicion 4 qendra per 454 maturante per zhvillimin e provimit. Te pyetur maturantet jane shprehur se testi ishte mesatar ndersa kane hasur veshtiresi tek zhvillimi i esese. Provimi nisi ne oren 10:00 dhe perfundoi ne oren 12:30 ndersa maturantet ishin vendosur ne klasa me 10-15 persona duke zbatuar dhe masat anto covid . Provimi i radhes eshte ai i gjuhes shqipe me 7 qershor.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment