Gjirokastër/ Ceremonia-Prefekti Aliaj i jep çertifikatë mirënjohjeje paraardhësit të tij Flamur Bime

0
94

Prefekti i qarkut Gjirokastër Astrit Aliaj ka vlerësuar ish Prefektin e qarkut Flamur Bime për kontributin e dhënë në drejtimin e këtij institucioni përgjatë viteve 2015-2017.
Në një ceremoni , Prefekti i ka dorëzuar “Çertifikatën e Mirënjohjes” ish prefektit Flamur Bime, me motivacionin “Për kontributin e dhënë në drejtimin e institucionit të Prefektit të qarkut Gjirokastër si një shembull shumë i mirë i ndërtimit të marrëdhënieve të bashkëpunimit me njësitë vendore dhe institucioneve shtetërore në rajonin tonë”.

Shkruaj nje koment