Gjirokastër/Masakra e Rilindjes ,si po betonizohen kalldrëmet emblemë të qytetit të gurtë

0
49

Vetëm pak kohë pasi u përfol se rikonstruksioni i kalldrëmeve ,embleme e qytetit të Gjirokastrës mbaroi ,” mjeshtrit” e kalldrëmit i janë rikthyer edhe njëherë këtij të fundit.
Kjo për shkak të ” cilësisë” së lartë që është përdorur .
Menjëherë pas përfundimit kalldrëmet kanë dalë sërish mbi sipërfaqe në këtë mënyrë ” ustallarët” kanë rrëmbyer kovat me llaç e beton për ti ” ngjitur” .Mjeshtrit e Rilindjes jo vetëm që nuk bënë punë të saktë por masakruan dhe atë pak cilësi që kishte mbetur duke i ” shkulur zemrën ” pazarit dhe duke i ringjitur me ” pështymë”.E patolerueshme dhe e pashembulltë se si Rilindja e Ed piktorit masakron çdo ditë vlera duke i zhdukur ato .Masakër që nuk di të ndalet.

Shkruaj nje koment