Gjirokaster/ Maturantet zhvillojne provimin e gjuhes shqipe dhe letersise

Eshte zhvilluar diten e sotme provimi i gjuhes shqipe dhe letersise . Per maturantet e Gjirokastres ky provim ishte me i thjeshte nga ai i gjuhes se huaj dhe pritshmerit per te dale me rezultàte te mira eshte i larte .
450 maturante e kane zhvilluar testimin e njohurive per gjuhen shqipe ne 4 qendra ku sipas drejtoreshes se DAR Albana Hasanaj ky proces ka shkuar pa probleme dhe duke zbatuar protokollin e sigurise anti covid.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment